Supply chain oplossingen

  • China Spice Services biedt wereldwijde supply chain-oplossingen voor de leverancier in China en voor de overzeese klanten in Europa, Azië, Japan, Australië, de Verenigde Staten en Latijns-Amerika. Wij bieden rechtstreekse volle container leveringen, van de fabriek naar de klant. Wij kunnen ook leveringen tot bij de klant verzorgen. Door middel van onze overzeese partners kunnen wij deelleveringen verzorgen vanuit onze distributiecentra in België, het Verenigd Koninkrijk, Australië en de Verenigde Staten.
  • We hebben in 2010 een nieuw distributiecentrum geopend in de Qingdao vrijehandelszone. Sinds dan hebben we goederen die klaar zijn voor verscheping wanneer de klant het wenst. Momenteel kunnen we goederen verzamelen van verschillende leveranciers en deze als gemengde container leveren.  
  • We luisteren naar de wensen van onze klanten en leveranciers. Op die manier kunnen wij een supply chain-oplossing bieden met gecombineerde directe leveringen, aangepast aan de klant. Bovendien is er een veiligheidsvoorraad in onze overzeese lokale magazijnen beschikbaar.
  • Wij kunnen u ook een lage kost service aanbieden via een call off basis.
  • Onze wereldklasse logistieke partners kunnen overzeese verscheping, inklaring en lokale verscheping diensten aanbieden naar elke bestemming in de wereld.
  • We kunnen goederen labelen en palletizeren naargelang de wensen van de klant. 
  • Wij leveren momenteel wereldwijd reeds 5000 ton gebruiksklare ingrediënten naar onze klanten. Ons volgende doel is de verkoop van voedingsingrediënten in China. We hebben onlangs een WFOE geopend die het handeldrijven op de Chinese markt mogelijk maakt.

Photos: map of China, container vessel and warehouse in Qing Dao.